Bitexen Adana 1954 FK’nın Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem İnaltekin, taraftarlarının takımlarına büyük bir güç verdiğini söyledi.
TFF 3.Lig 4.Grupta zirvede bulunan Turuncu-Beyazlı ekip, Cumartesi günü saat 14.00’de deplasmanda oynayacağı Sultanbeyli Belediye Spor müsabakasına kenetlendi. Bitexen Adana 1954 FK’nın Yönetim Kurulu Üyesi İnaltekin, Sultanbeyli deplasmanından galibiyet ile döneceklerine inandıklarını açıkladı.
Gerek Tarsus’ta gerekse deplasmanda oynadıkları maçlarda taraftarlarının her daim yanlarında olduklarını anlatan İnaltekin, “Kurulduğumuz ilk günden bu yana muhteşem taraftarlarımız bizimle beraber. Taraftarlarımıza destek ve katkıları için teşekkür ediyorum. Yolun sonu şampiyonluk. Hep birlikte bunu başaracağız” şeklinde konuştu.



Hakan Yıldırım Ve Bilal Uludağ’dan Türkav Adana’ya Hayırlı Olsun Ziyareti
Cop31 Gençlik İklim Ideathonu Adana’da!
34 Amatör Takım Liglere Katılmama Kararı Aldı
Adana Yelken İhtisas ve Su Sporları Kulübü’nün Büyük Başarısı
Adana Adaletgücü Adanaspor’a Şans Vermedi
Levent Pütün, “Hedefimiz Kazanmak”
Adana Adaletgücü Deplasmanda 90+5’te Mağlup Oldu