Spor01

En Renkli Kutlama

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
En Renkli Kutlama
19 Temmuz 2022 - 9:02
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

“Dünya Adanasporlular Günü’ renkli görüntülere sahne oldu. Yüzlerce taraftar, dünyada hala kullanımda olan en eski köprüsü; Taşköprü üzerinde aynı anda meşaleler yaktı; ortaya da görsel bir şölen çıktı. Meşaleleriyle geceyi aydınlatan taraftarlar, slogan ve tezahüratlarıyla büyük coşku yaşadı. Seyhan Nehri, kızıla boyandı; objektiflere de birbirinden renkli görüntüler yansıdı. Nigar Muharrem, şarkılarıyla geceye renk kattı.

‘Dünya Adanasporlular Günü’, dünyada hala kullanımda olan en eski köprüsü; Taşköprü’de meşalelerle kutlandı. Yüzlerce taraftar, tarihi köprü üzerinde aynı anda meşale yaktı; ortaya da görsel bir şölen çıktı.

COŞKUYLA KUTLADILAR
Her yıl binlerce taraftarın katılımıyla Adana’nın iki yakasını; Seyhan ve Yüreğir’i birbirine bağlayan, aynı zamanda da dünyada kullanımda olan en eski köprü olarak da öne çıkan ‘Taşköprü’de kutlanan; ‘Dünya Adanasporlular Günü’, bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu. ‘Turbeyler Grubu’ tarafından organize edilen kutlamalar, Seyhan Nehri kenarında yer alan parkta oluşturulan alanda gerçekleştirilen müzik dinletisiyle başladı.

‘BÜYÜKLÜK’ VURGUSU
AK Parti MKYK üyesi ve Adana Milletvekili Tamer Dağlı’nın da katıldığı kutlamalarda çocuklar da anne ve babalarının yaşadığı coşkuya ortak oldu. Burada konuşan Turbeyler Grubu Derneği Onursal Başkanı Refik Gül, hiç kimsenin Adanaspor’dan üstün olmadığına dikkat çekip, “Adanaspor sensin, benim; hepimiziz. Bu kulüp, kişilerden büyüktür. Adanaspor, gruplardan büyüktür. Adanaspor, herkesten büyüktür. Bu büyüklüğü yaşatacaklar da burada; omuz omuza olanlardır” yorumunu yaptı.

KEYİFLİ ANLAR YAŞADILAR
Konuşmaların ardından genç şarkıcı Nigar Muharrem sahne aldı. Sevilen parçaları bu kez turuncu-beyazlı taraftarlar için seslendiren genç şarkıcıya, alanı dolduranlar da eşlik etti; keyifli anlar yaşandı. Bir taraftar, Nigar Muharrem’e Adanaspor atkısı taktı; Muharrem de bir süre atkıyla şarkılarını söyledi. Konser alanında bulunan bir otobüs durağı üzerine çıkıp, burada turuncu-beyazlı bayraklar açan taraftarlar, yaktıkları meşalelerle de şov yaptı.

ELDE BAYRAK; DİLDE SLOGANLAR
Kutlamalara kimi anne ve babası, kimi eşi ve çocuğuyla katılırken, hem konser alanında, hem de tarihi Taşköprü’de insan seli oluştu. Ellerinden turuncu-beyazlı bayrakları düşürmeyip, dillerinden slogan ve tezahüratları eksik etmeyen taraftarlar, ‘Dünya Adanasporlular Günü’nü de büyük bir coşkuyla kutladı. Her yıl 7 Temmuz’da gerçekleştirilen organizasyonun, bu yıl ‘Kurban Bayramı’na denk gelmesi nedeniyle 17 Temmuz’da kutlandığı öğrenildi.

GECEYİ AYDINLATTILAR
Gecenin ilerleyen saatlerinde taraftarlar, konser alanından ayrılıp, tarihi Taşköprü’ye çıktı; yüzlerce kişi aynı anda meşalelerini yakınca; ortaya da görsel bir şölen çıktı. 7’den 70’e Adanalıları buluşturan etkinlikte, objektiflere de renkli görüntüler yansıdı. Geceyi aydınlatan meşaleler, nedeniyle Taşköprü civarında yoğun bir sis oluştu. Taraftarlar, meşale yakıp, attıkları slogan ve yaptıkları tezahüratlarla da günlerini kutladı.

YÜRÜYÜŞE İZİN VERİLMEDİ
Gecenin sonunda kutlamalara katılan bazı taraftarlar, Taşköprü’den çıkıp, Seyhan Caddesi üzerinde ellerinde bayrak ve meşalelerle araç trafiğini kapatıp, yürüyüşe geçmek istedi, ancak polis buna izin vermedi. Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, taraftarların önünü kesti; yürümekte ısrar edenlerle polis arasında arbede yaşandı. Olaylar, her iki tarafında sağduyusuyla büyümeden önlendi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.