Nesine 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Adanaspor, deplasmanda Erciyes 38 FK’ya 6-1 mağlup oldu. Turuncu-beyazlı ekip, karşılaşmanın ilk yarısında kalesinde dört gol gördü.
Adanaspor, ligin 6. haftasında Kayseri temsilcisi Erciyes 38 FK ile karşı karşıya geldi. Mücadeleye etkili başlayan ev sahibi ekip, 12. dakikada Çağrı Yağız Yasak, 20. dakikada Fatih Yiğit Şanlıtürk ve 32. dakikada Artun Akçakın’ın golleriyle üstünlüğü ele geçirdi. Artun Akçakın, ilk yarının uzatma dakikalarında bir kez daha fileleri havalandırarak takımının devreye 4-0 önde girmesini sağladı.
İkinci yarıda da etkili oyununu sürdüren Erciyes 38 FK, 60. dakikada Artun Akçakın’ın golüyle farkı beşe çıkardı. Adanaspor, 69. dakikada Deniz Devrim Özcan’ın golüyle skoru 5-1’e getirse de ev sahibi ekip, 87. dakikada İlkay İşler’in kaydettiği golle maçın sonucunu belirledi: 6-1



Adanaspor Lige Niğde Mağlubiyetiyle Başladı 0-2
Adanaspor ilk hazırlık maçını 2-0 kaybetti
Baynal ve Kaçar Takımı Sahipleri Olan Taraftarlara Bırak
Ergin Göleli İle Adanaspor İkinci Kez Küme Düştü
1954 Adanaspor Kulübü’nden İstanbul Lider Koleji’ne ziyaret
Sancak, Akgül, Göleli Eserlerinizle Gurur Duyabilirsiniz!
Adanaspor İlk Puanını Aldı