Adana 01 FK Başkan Yardımcısı Tuygun Eren, takımın Pazar günü saat 13.00’te Ali Hoşfikirer Stadı’nda oynayacakları Elazığspor karşılaşmasına kenetlendiklerini söyledi. Eren, sezonun ikinci yarısına galibiyetle başlamayı hedeflediklerini vurguladı.
İkinci yarıya iyi bir başlangıç yapmanın önemine dikkat çeken Eren, ligde yakalanan istikrarlı yürüyüşü sürdürmek istediklerini ifade etti. “Takım olarak hedefimize odaklandık. Bu maçtan alacağımız sonuç, ikinci yarı için belirleyici olacak” dedi.
Taraftar desteğinin kendileri için büyük bir güç kaynağı olduğunu belirten Eren, tribünleri dolduracak Adana 01 FK sevdalılarına çağrıda bulundu. “Taraftarlarımızı yanımızda görmek bizlere güç veriyor. Hep birlikte kazanmak istiyoruz” sözleriyle camiaya birlik mesajı verdi.



Burak Erdem, “Taşın altına elimizi soktuk”
Adana 01 Futbol Kulübü, Turu Elazığ’a bıraktı
Yusuf Kanlı, “Çorbada bizim de tuzumuz olsun”
Ahmet Budan, “Elazığspor engelini kayıpsız geçmeyi amaçlıyoruz”
Gürkan Çalışkan, “Elazığspor maçına odaklandık”
“Halkın takımı için, omuz omuza, formanı al, takımı şampiyon yap”
Hep Destek Tam Destek Adana 01 FK’ya