2.Futbol Ligi Beyaz Grupta şampiyonluk hedefleyen Adana 011 Futbol Kulübü, Pazar günü saat 16.30’da deplasmanda oynayacağı Beyoğlu Yeni Çarşı müsabakasına galibiyet parolasıyla hazırlanıyor.
Sarı-Siyahlı ekibin Başkan Yardımcısı Tuygun Eren, ligde her maça kazanmak için çıktıklarını belirterek, “En önemli maç en yakın maçtır. Takım olarak Pazar günü deplasmanda karşılaşacağımız Beyoğlu Yeni Çarşı maçını düşünüyoruz. Bu maçımızı da kazanarak şampiyonluk hedefimize bir adım daha yaklaşacağız” dedi.
Başkan Menderes Kutlu, Yönetim Kurulu Üyeleri, teknik kadro, futbolcular ve taraftarları ile başarıya odaklandıklarını anlatan Başkan Yardımcısı Tuygun Eren, “Bizim için önemli olan lig sonunda gülmektir. Engelleri bir bir aşarak, takımımızı birinci lige taşıyacağız” diye konuştu.



Adana 01 Futbol Kulübü, Lideri Mağlup Ederek Uğurladı
Adana 01 Futbol Kulübünde Hedef Kazanmak
Adana 01 FK’da hedef galibiyet
Gürkan Çalışkan “Hedef 52 Orduspor”
Adana 01 Futbol Kulübü Deplasmanda Mağlup Oldu
Mehmet Aslan, “Sakarya Maçına Odaklandık”
Taraftarlar, Kötü Maç Yöneten orta hakem Muhammed Taha Onat’ı eleştirdi.