Bulut Yeşil İnşaat Adana 01 Futbol Kulübü’nün Başkan Yardımcısı Tekin Turhan, ligde ikinci yarının ilk maçında Pazar günü saat 14.00’de deplasmanda oynayacakları Kepez maçını kazanmayı hedeflediklerini söyledi.
Ligde ikinci yarı öncesinde takım olarak tek vücut olduklarını dile getiren Sarı-Siyahlı ekibin Başkan Yardımcısı Tekin Turhan, “İkinci yarıya galibiyet ile başlamayı hedefliyoruz. Kepez maçı için gerekli hazırlıklarımızı yaptık. Adana’ya galibiyet ile dönerek, taraftarlarımızın yüzünü güldürmeye amaçlıyoruz” dedi.
Taraftarlarının her zaman olduğu gibi, Kepez maçında da yanlarında olacağına dikkat çeken Başkan Yardımcısı Tekin Turhan, “Taraftarlarımızın desteği ile 3 puanı alacağız. Engelleri bir, bir aşarak şampiyon olacağız” diye konuştu.



Adana 01 Futbol Kulübü, kamp çalışmalarını sürdürüyor
Adana 01 FK’nın yeni sezon kamp programı belli oldu! İşte hazırlık takvimi
Adana 01 Futbol Kulübü, Taha Cengiz Demirtaş ile yeniden anlaştı.
Adana 01 Futbol Kulübünde kongre Kararı
Burak Erdem, “Taşın altına elimizi soktuk”
Adana 01 Futbol Kulübü, Turu Elazığ’a bıraktı