Geçtiğimiz Mart ayında sportif direktör Gökhan Göktürk’ün yerine göreve getirilen Muhammed Türkmen görevinden ayrıldığını açıkladı.
Muhammed Türkmen’in ayrılık mesajı yayınlamadan saatler öncesinde Gökhan Göktürk’ün Başkan Murat Sancak’ın danışmanı olarak takıma geri döndüğü açıklanmıştı.
Muhammed Türkmen yaptığı açıklada, “Gururla sürdürdüğüm Adana Demirspor Sportif Direktörlüğü görevimden an itibari ile ayrılmış durumdayım. Başkanımız Murat Sancak’a ve yönetim kurulumuza, birlikte çalışma fırsatı bulduğum teknik ekiplere, tüm kulüp çalışanlarımıza ve büyük taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Takımımıza, Avrupa ve Süperlig yolculuğunda başarılar diliyorum.” ifadelerine yer verildi.



Adana Demirspor’a Adana’nın gazetesi Medya Yenigün’den can suyu: Türkiye’de bir ilk olan 100 bin liralık bağış!
başkan Ertan Zeybek’den Açıklama
“Küllerimizden Doğacağız”
Şimşek’e bir destek Opet’ten
Kocaeli Stadyumu’nda Adana Demirspor’a Destek Pankartı
Adana Demirspor Bildiniz Gibi
Dosya Sayısı 46’dan 27’ye mi düştü