2.Futbol Ligi Beyaz Grupta şampiyonluğun güçlü adayı Adana 01 Futbol Kulübü’nün Taraftarlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Sercan Üzelmeriç, ligin ilk maçında Pazar günü saat 19.00’da deplasmanda oynayacakları Elazığspor maçını taraftarlarının desteği ile kazanacaklarını söyledi.

24 Ağustos Pazar günü saat 08.30’da İstasyon Meydanı’ndan Elazığ’a taraftarlar için sınırsız otobüs kaldıracaklarını dile getiren Sarı-Siyahlı ekibin Taraftarlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Sercan Üzelmeriç, “Taraftarlarımızla birlikte lig öncesi gerekli hazırlıkları yaptık. Hem deplasmanda hem de Ali Hoşfikirer Stadı’nda oynayacağımız müsabakalarda takımımızın gücüne güç katacağız” diye konuştu.

Yeni sezon öncesi Başkan Menderes Kutlu, Yönetim Kurulu Üyeleri, teknik kadro, futbolcular ve taraftarları ile tek yumruk olduklarını dile getiren Taraftarlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Sercan Üzelmeriç, “Şampiyon sahaya iniyor. Lige iyi başlayıp, sonunu da iyi bitirmeyi amaçlıyoruz” şeklinde konuştu.
Bu arada Elazığ’a gitmek isteyen taraftarların 0501 0300123 nolu telefona kayıt yaptırmaları gerekiyor.

Burak Erdem, “Taşın altına elimizi soktuk”
Adana 01 Futbol Kulübü, Turu Elazığ’a bıraktı
Yusuf Kanlı, “Çorbada bizim de tuzumuz olsun”
Ahmet Budan, “Elazığspor engelini kayıpsız geçmeyi amaçlıyoruz”
Gürkan Çalışkan, “Elazığspor maçına odaklandık”
“Halkın takımı için, omuz omuza, formanı al, takımı şampiyon yap”
Hep Destek Tam Destek Adana 01 FK’ya