Adana 01 Futbol Kulübü’nün Başkan Yardımcısı Selahattin Özbay, yeni sezonda başarılı mücadelelerine kaldıkları yerden devam edeceklerini söyledi. İki yılda iki şampiyonluk yaşayarak taraftarlarına büyük bir mutluluk yaşattıklarını dile getiren Özbay, “Bizi izlemeye devam edin” dedi.
Yeni sezonda 2.Futbol Liginde de istikrarlı sonuçlar alacaklarını anlatan Başkan Yardımcısı Özbay, “Transfer çalışmalarımız dur-durak bilmeden devam etmektedir. Takımımıza faydalı olabilecek oyuncuları bir bir kazandıracağız” diye konuştu.
Yeni sezonda iç saha maçlarını oynayacakları Ali Hoşfikirer Stadı’nın yetiştirilmesini beklediklerini ifade eden Özbay, “Stadımızın lig oynanacak kriterlere gelmesi adına gerekli çalışmaların biran önce yapılmasını istiyoruz. Başkanımız Menderes Kutlu’nun önderliğinde daha yapacağımız çok işler var. Birlik ve bütünlük içerisinde yolumuza devam ediyoruz” şeklinde konuştu.



Sercan Üzelmeriç, “Tüm taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz”
Ömer Faruk Mahir, “Erbaaspor maçına galibiyet hedefiyle hazırlandıklarını belirtti”
Selahattin Özbay, “kazanmaktan başka bir şey düşünmüyoruz”
Ertuğrul Kahraman, “Takımımıza inanıyor ve güveniyoruz”
Erbaaspor Maçı Hazırlıkları Başladı
Sergen Şimşir, “İnegölspor Maçını Kazanacağız”
Atilla Yıldırım, “Ligde en önemli maç her zaman önümüzdeki maçtır”