Sportif direktör Muhammed Türkmen, Gökhan Göktürk’ün tekrardan kulübe dönmesinin ardından istifa ederek görevinden ayrıldı.
Muhammed Türkmen’in ayrılığının detayları belli oldu. Adana Demirspor’da daha önce Futbol Akademisi Direktörlüğü ve sonrasında Sportif Direktörlük görevlerinde bulunan Gökhan Göktürk’ün başkan danışmanı olarak göreve getirilmesinin ardından, Muhammed Türkmen istifasını verdi. Bu istifanın üzerine başkan Murat Sancak’ın ‘Bu kulübün kararıdır, alınganlık göstermen gerekmiyor, görevleriniz farklı’ demesine rağmen, Muhammed Türkmen ayrılma kararı verdi.
Konuyla ilgili Başkan Murat Sancak yaptığı açıklamada ise “Kişiler gelip geçicidir, as olan kurumlardır. nokta” ifadelerini kullandı.



Adana Demirspor’a Adana’nın gazetesi Medya Yenigün’den can suyu: Türkiye’de bir ilk olan 100 bin liralık bağış!
başkan Ertan Zeybek’den Açıklama
“Küllerimizden Doğacağız”
Şimşek’e bir destek Opet’ten
Kocaeli Stadyumu’nda Adana Demirspor’a Destek Pankartı
Adana Demirspor Bildiniz Gibi
Dosya Sayısı 46’dan 27’ye mi düştü