Adana 01 Futbol Kulübü’nün Sportif Direktörü Reşat Yılmaz, 17 Ocak Cumartesi günü saat 17.00’de deplasmanda oynayacakları Ankaragücü karşılaşmasına galibiyet parolasıyla hazırlandıklarını söyledi.
Geride bıraktığımız hafta Elazığ önünde ortaya konulan futbol ve galibiyetin kendilerini memnun ettiğini dile getiren Sarı-Siyahlı ekibin Sportif Direktörü Reşat Yılmaz, “Bu başarımızı Ankaragücü önünde de sürdürmeyi amaçlıyoruz” dedi.
Takım olarak adım adım şampiyonluğa ilerlediklerini dile getiren Adana 01 Futbol Kulübü’nün Sportif Direktörü Reşat Yılmaz, “Bizim için önemli olan lig sonunda gülmektir. Başkanımız Menderes Kutlu’nun önderliğinde lig sonunda başarıya ulaşacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.



Burak Erdem, “Taşın altına elimizi soktuk”
Adana 01 Futbol Kulübü, Turu Elazığ’a bıraktı
Yusuf Kanlı, “Çorbada bizim de tuzumuz olsun”
Ahmet Budan, “Elazığspor engelini kayıpsız geçmeyi amaçlıyoruz”
Gürkan Çalışkan, “Elazığspor maçına odaklandık”
“Halkın takımı için, omuz omuza, formanı al, takımı şampiyon yap”
Hep Destek Tam Destek Adana 01 FK’ya