Bitexen Adana 1954 FK’nın Yönetim Kurulu Üyesi Onur Doğanay, yeni sezonda hedeflerinin birinci lig olduğunu dile getirdi.
Halkın takımı olarak kuruldukları ilk günden bu yana başarıya alıştıklarını anlatan Turuncu-Beyazlı ekibin Yönetim Kurulu Üyesi Onur Doğanay, “Başkanımız Menderes Kutlu, Yönetim Kurulu Üyeleri, teknik kadromuz, futbolcu kardeşlerimiz ve taraftarlarımızla uyum içerisindeyiz. Herkes üzerine düşeni yapınca başarı da kaçınılmaz oluyor” diye konuştu.
Yeni sezonda herkesin desteğine ihtiyaçlarının olduğuna dikkat çeken Yönetim Kurulu Üyesi Onur Doğanay, “Yeni sezonda iç saha maçlarımızı Adana’da oynamak adına var gücümüzü gösteriyoruz. Ali Hoşfikirer Stadı’nın lig oynanacak kriterlere gelmesini bekliyoruz. Onurlu mücadelemizde tüm Adana halkı yanımızda olmalıdır” şeklinde konuştu.



Adana Adaletgücü Deplasmanda Kazandı
Ceyhangücü’ne Moral Yemeği
Seyhan Belediyespor’da Yeni Başkan Hüseyin Arat
Çukurova Demirspor’dan Tolga Onur’a Ziyaret
1.Amatör Küme Futbol’da İlk Haftanın.Sonuçları
Adana Demirgücü Yönetimini Güçlendiriyor
Akkapı Spor’dan Çukurova Üniversitesi’nden Doç. Dr. Selçuk Tabakan’a Teşekkür