Bitexen Adana 1954 FK’nın 2.Başkanı Mehmet Kutlu, takım olarak şampiyonluğa kenetlendiklerini belirtirken Başkan Menderes Kutlu’nun önderliğinde bunu başaracaklarını söyledi.
TFF 3.Lig 4.Grupta ligin bitimine 7 hafta kala en yakın takipçisi Sebat Gençlik’in 8 puan önünde zirvede bulunan Turuncu-Beyazlı ekip, haftayı bay takım olarak geçirecek.
Sezon başında bu yana aldıkları başarılı sonuçlarla Adana’yı ayağa kaldırdıklarını dile getiren Bitexen Adana 1954 FK’nın 2.Başkanı Mehmet Kutlu, “Bu başarımızı ligde kalan maçlarda da göstererek şampiyonluk hedefine ulaşacağımıza inanıyoruz. Halkın takımıyız. Birlik ve beraberlik içerisinde takımımızı layık olduğu 2.futbol ligine taşıyacağız” diye konuştu.



Çukurova Belediyesi Yaz Spor Okulları Başladı!
Sarıçam Kürkçüler Spor’dan Başkan Bilal Uludağ’a ziyaret
Seyhan Belediyespor Geleceği İnşa Ediyor: 4 Takımla Türkiye Şampiyonası’nda
Seyhan Belediyespor U-14 Takımı Türkiye Şampiyonası İçin Konya’ya Uğurlandı
“Camiamızı Lekelemeye Yönelik İddiaları Kınıyoruz”
Adı Gibi Cengaver EFE
Yaşı küçük, futbolu büyük