Adanaspor taraftar grubu Turbeylerin okul çağındaki taraftarlarının oluşturduğu Liseli Turbeyler Grubunda başkan değişikliği yaşandı.
Belli kriterler gözetilerek yapılan değerlendirme sonucunda Liseli Turbeylerde Başkanlığa Kerim Dağdelen getirildi.
Liseli Turbeylerden yapılan açıklama şöyle:
“Geçtiğimiz senelerde grup içinde vermiş olduğu emek ve katkıları Tribün Liderimiz Aziz Kaçar ve eski başkan Ahmet Alkan tarafından gözetlenerek LİSELİ TURBEYLER ailemizin yeni başkanlığına Kerim Dağdelen getirilmiştir.
ABİLERDEN LİSELİ TURBEYLERE BAŞARI DİLEĞİ
Bu arada Turbeyler grubu da Liseli Turbeylerin paylaşımını paylaşarak başarı dileklerini aktardı. Turbeyler Grubundan yapılan açıklama şöyle:
“Turbeyler Grubu’muzun yıkılmayan, dağılmayan ağır taşı Liseli Turbeyler ekibimiz yönetim kurulu değişikliğine gitmiştir. Geçmiş yönetim kuruluna bugüne kadarki hizmetlerinden ötürü teşekkür eder, yeni yönetim kuruluna her daim destekçileri olduğumuzu belirterek başarılar dileriz.”
5ocakgazetesi.com