AGSYD, Adana İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Op.Dr.Ercan Atalay ve yöneticilerini konuk etti
İYİ Partililer AGSYD’de

İYİ Parti Adana İl Başkan Yardımcısı Op.Dr.Ercan Atalay ve yöneticileri, geçtiğimiz gün hizmete giren AGSYD Adana Şubesine ziyaret ederek, hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyarete, İyi Parti İl Başkan Yardımıcısı Ahmet Kaytancı, İl yöneticisi Hasan Kal, İl Başkan Danışmanı Sebahattin Gökçe ve Basketbol İl Temsilcisi Abdullah Kutlu katıldı.

Neşeli geçen ziyarette, spor ve siyaset konuşuldu. 20 yıldır yönetiminde olan iktidarın istikrarsız yönetimi nedeniyle, halkın açlık ve yoksulluk içinde çaresiz bırakıldığını ifade etti. Dr.Atalay, halkın, doğalgaza, gıda maddelerine ve her gün benzin ve motorine gelen zamlarla tükendiğini, katlanan elektrik faturalarının ise cep yaktığını belirterek, “ Zamlar orta sınıfı yok etti. Emekliler eylemde. İyi Parti bu ülkeyi adaletli yönetmek için iktidara adım adım geliyor. Herşey İYİ olacak” dedi.

Ziyarete gelen Dr.Ercan Atalay, bir de AGSYD şubesinin üyesi oldu. AGSYD Adana Şube Başkanı Mustafa Boz, yeni üyemiz sayın Atalay’ın deneğimize üye olması bizleri onurlandı. Nazik ziyaretlerinden dolayı baştaDr.Ercan Atalay olmak üzere, İYİ Parti yöneticilerine teşekkür ederim” diye konuştu.



Cop31 Gençlik İklim Ideathonu Adana’da!
34 Amatör Takım Liglere Katılmama Kararı Aldı
Adana Yelken İhtisas ve Su Sporları Kulübü’nün Büyük Başarısı
Adana Adaletgücü Adanaspor’a Şans Vermedi
Sergen Şimşir “Yolun sonu şampiyonluk”
Adana Adaletgücü Deplasmanda 90+5’te Mağlup Oldu
Arif Tunç’un Mutlu Günü