Bulut Yeşil İnşaat Adana 01 Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Uzunömür, takım olarak birlik ve beraberlik içerisinde yollarına devam ettiklerini söyledi.
Olumsuz hava şartları nedeni ile Beykoz Anadoluspor karşılaşmasının 02.04.2025 tarihine ertelendiğini ifade eden Sarı-Siyahlı ekibin Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Uzunömür, “Dur-durak bilmeden mücadelemize devam ediyoruz. Bizim için önemli olan lig sonunda gülmektir. Bunu da başaracağımıza inanıyoruz” diye konuştu.
Kulüp olarak önümüzdeki hafta sonunda Tarsus Şehir Stadı’nda konuk edecekleri Fethiyespor maçını düşündüklerini anlatan Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Uzunömür, “Başkanımız Menderes Kutlu’nun hedefleri doğrultusunda yolumuza devam ediyoruz. Engelleri bir bir aşarak lig sonunda başarıya ulaşacağız” şeklinde konuştu.



Sergen Şimşir, “Hakem hataları artık son bulmalı”
Bora Dağlıoğlu, “Hedef Fethiye Deplasmanında Üç Puan”
Gürkan Çalışkan, “Hedefimizden Bizi Engelleyemeyecekler. Hedef Şampiyonluk”
Atilla Küçükşahin Alt Yapı ve Tesis Sorumlusu oldu
Burak Erdem, “Hedef Lig Sonunda Gülen Taraf Olmak”
Atlas Zaloğlu ““Taraftarlarımız tribünleri doldursun”
Adana 01 Futbol Kulübü, Kupada Varım Dedi