Fatih Terim’in çalıştırdığı Suudi Arabistan ekibi Al-Shabab FC, Süper Lig temsilcisi Adana Demirspor’un genç oyuncusunu transfer listesine aldı.
Suudi Arabistan takımı Al-Shabab FC ile yeni bir maceraya yelken açan teknik direktör Fatih Terim, Süper Lig’in genç yıldızına kanca attı.
Maestro gündemde
Fatih Terim yönetimindeki Al-Shabab FC, Adana Demirspor’un yıldız adayı Maestro’yu transfer gündemine aldı.
Maestro’nun kariyeri ve performansı
Adana Demirspor’a geçen sezon ara transfer döneminde 500 bin Euro bonservis bedeli karşılığında Benfica B takımından transfer olan Maestro, bu sezon Mavi Şimşekler’de 18 maçta forma giydi.
21 yaşındaki Angolalı ön liberonun Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 2 milyon Euro.
Maestro’yu radarına alan takımlar
Maestro, Pozzo ailesinin sahibi olduğu Udinese, Granada ve Watford’un da havuzunda. Olimpiakos, ise oyuncu için menajeriyle temas kurdu

Salim MANAV – AJANSSPOR


Puan Silme Cezası Sürüyor
Ya ışığı göreceğiz ya da elfatiha diyeceğiz!
Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur
Samet Güdük’ün Demirspor Sevdası Mezarı Başında Yaşatıldı
Adana Demirspor’un Efsanesi Sahalardan Denizlere!
Adana Demirspor’a Adana’nın gazetesi Medya Yenigün’den can suyu: Türkiye’de bir ilk olan 100 bin liralık bağış!
başkan Ertan Zeybek’den Açıklama