Bite×en Adana 1954 FK’nın Genel Kaptanı Burak Erdem, takım olarak ligde iki de iki yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

3.futbol ligi 4.grupta zirve mücadelesi veren Turuncu-Beyazlı ekip, ligin 3.haftasında pazar günü saat 15.30’da deplasmanda Alanya Kestel ile oynayacak.
Bite×en Adana 1954 FK’nın Genel Kaptanı Burak Erdem, Tarsus Şehir Stadında oynadıkları Muş maçı öncesi geçen yıl BAL’da elde ettikleri şampiyonluk kupasını alma heyecanı yaşadıklarını söyledi.

Başkan Menderes Kutlu’nun önderliğinde bu yıl yine şampiyonluk kupasını almayı hedeflediklerini belirten Burak Erdem, ” İlk iki maçımızı kazandığımız için çok mutluyuz. Şimdi sıra Alanya Kestel’de. Takımımıza güveniyoruz. Her zaman yanımızda olan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.



Seyhan Belediyespor’dan Türk Futboluna Bir Yetenekli Genç Yıldız
Baklalıspor’dan Çifte Transfer
Baklalı FK’da Ümit Palaz dönemi
Sariçam Kürkçüler Spor’dan Nihat Döngele’ye Hayırlı Olsun Ziyareti
Adana Demirgücü’nde Enver Ağırman Onursal Başkan Oldu
Mehmet Yaşav Sarıçam Kürkçülerspor’da
Ferhat Özoğul’dan Yüksel Gençlikspor’a Abbas Kocaman Desteği