Ceyhanspor Taraftarlar Derneği ve taraftarlarımıza duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederim.
Ceyhan’a ve Ceyhansporumuza en küçük bir katkı sağlayabilmiş isem bundan onur duyarım. Daha evvel ki beyanlarımda deprem felaketi ve insanların acısı üzerine spor konuşmanın ya da kişisel yapılan eylemlerin dile getirilip konuşulmasını doğru bulmadığımı belirtmiştim.
Deprem felaketinde taraftarlarımızın afetzedelere yönelik özverili çabaları takdire şayandır.
Sosyal medya üzerinden şahsıma yönelik olumlu düşünce ve teşekkürlerinden dolayı şükranlarımı sunarım.
Gelinen noktada; Ceyhanspor’un hiç bir zaman sahipsiz kalmayacağını illa ki birilerinin ortaya çıkıp sorumluluk alabileceklerini şahsım olarak göstermiş olduğumu düşünüyorum. Ancak bu ortaya çıkan kişiler iyi ya da kötü planların sahipleri olabilecekleri gibi gelmiş geçmiş bütün emek veren Başkanlara yöneticilere ve taraftarlara emeklerinden dolayı teşekkür ederim.
Ancak artık paralı birileri gelsin bu takımı şampiyon yapsın düşüncesinde olanlar bundan böyle sporu bilen spor hiyerarşisine saygısı olan kişilerin bu kulübün başında olması gerektiğini kabul etmelilerdir.
Evet birileri ortada takım yok, birileri paralı birisi çıksın, birileri büyük şehir tesis yapsın gibi uzadı uzadıya fikirler ortaya atıyorlar. Ancak öncelikle kulübümüzün karakterli bir spor okuluna, kendi alt yapısını yetiştirebilen öncelikle kendi öz evlatlarına sahip çıkabilen ve her şeyden önemlisi kendi ekonomik gelirleriyle asgari ihtiyaçlarını kendi başına tamamlayabilen bir kulüp haline dönüştürülmesi gerekmektedir.

Şampiyonluk ve profesyonel lig hepimizin hayali ve hedefidir.
Bütün iyi niyetli çabalarıma ve her hangi bir siyasi ticari beklenti içerisinde olmamama rağmen hali hazırda sizlere anlatmadığım ama gerekirse kamuoyu ve hukuk önünde de kulübüme sahip çıkmak adına bütün gerçeklere sahip çıkmaktan kaçınmayacağıma da sizlere söz veriyorum. Esas olan Ceyhanspor ve Ceyhansporumuzun çıkarlarıdır. Bütün sorumluluklarının ağır olmasına ve yoğunluklarına rağmen destek ve sahipleniciliklerini esirgemeyen Ceyhan bürokrasisine ve kıymetli makamlarına teşekkürlerimi arz ederim.
Büyük Ceyhanspor taraftarı ile ortak Akıl ve güç birliği ile bu işin üstesinden gelerek gerçekten zorlu bu süreci aşarak nihayi sonun profesyonel lig olması imkansız değildir bunu hep birlikte göreceğiz inşallah.
Özetlemek gerekirse; takım her hangi bir yaş grubunda bir maça çıkamadığında tamamen küme düşecek ve hiç bir zaman ligden çekilme dilekçesi veremeyecekti. O günlerde de dediğim gibi kalan bütün maçları kendi öz evladımız olan 16-18 yaşlarındaki futbolcularımızla ligi tamamlayarak bu kulübün ceza almaması için gerekeni yapacağıma söz vermiştim. Bu süreçte Ceyhansporumuzun itibarının esnaflarımız ve taraftarlarımız arasında gerçekten vahim bir hal aldığını görmüş olmakta beni ziyadesiyle üzmüştü.üzerime düşen görevi yerine getirebilmek ve takımın çekilme dilekçesi için hiyerarşiyi takip ederek takımımıza yeni sezonda yeniden bal liginin önünü açmaya faydam olmuşsa onur duyarım.

CEYHASPOR TARAFTARLARINA ÇAĞRIMDIR;
Küskünlükleri kırgınlıkları bir kenara bırakarak şahsıma ve yönetim kadroma güvenmenizi güzel yarınların alt yapısını birlikte hazırlamamızı ve Ceyhansporumuzu güçlü ve halkın sempati duyduğu bir kulüp haline birlikte getirebilmemizin umudu içerisindeyim. Bu sebeple Taraftarlar derneğimiz ve taraftarlarımızdan desteklerini esirgemeyeceklerine inancım sonsuzdur. Sevgi ve saygılarımla.


ÇGC’ye ziyaret turu sürüyor
Defterdar Balıkcı’dan TSYD’ye ziyaret
Tarihe tanıklık eden Fotoğraf kareleri
ÇGC’nin gurur günü
Yönetimden Taraftara Teşekkür
Vali Yavuz’dan 13. Uluslararası Veteranlar Masa Tenisi Turnuvası’na destek
Polat: Milli takım başarılı olacak