Adana 01 Futbol Kulübü Başkanvekili Bora Dağlıoğlu, Pazar günü oynanacak 24 Erzincanspor karşılaşması öncesinde taraftara birlik çağrısı yaptı. Son haftalarda yakalanan istikrarlı form grafiğinin kendilerini motive ettiğini belirten Dağlıoğlu, takımın sahaya yüksek enerjiyle çıkacağını söyledi.

Dağlıoğlu, açıklamasında taraftar desteğinin önemine vurgu yaparak, “Pazar günü taraftarlarımız yanımızda olsun. İstikrarlı yürüyüşümüzü 24 Erzincan önünde de sürdüreceğiz. Her maç bizim için final niteliğinde. Tribünlerde oluşturulacak atmosfer hem oyuncularımızı motive ediyor hem de rakip üzerinde baskı oluşturuyor” ifadelerini kullandı.

Başkanvekili, tüm Adanalıları takıma destek olmaya davet ederek, “Saat 13.00’te Ali Hoşfikirer Stadı’nda oynayacağımız bu kritik mücadelede herkesi yanımızda görmek istiyoruz. Birlikte daha güçlüyüz, birlikte başarıya yürüyoruz” dedi.


Adana 01 Futbol Kulübü, Lideri Mağlup Ederek Uğurladı
Adana 01 Futbol Kulübünde Hedef Kazanmak
Adana 01 FK’da hedef galibiyet
Gürkan Çalışkan “Hedef 52 Orduspor”
Adana 01 Futbol Kulübü Deplasmanda Mağlup Oldu
Mehmet Aslan, “Sakarya Maçına Odaklandık”
Taraftarlar, Kötü Maç Yöneten orta hakem Muhammed Taha Onat’ı eleştirdi.