Seyhan Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Tenis turnuvası’nda başarılı olan sporculara kupaları ve madalyaları Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay tarafından verildi. Gürselpaşa Tenis Kortu’nda gerçekleşen kupa töreni öncesinde yapılan gösteri maçında geleceğin raketçileri izleyenlere güzel bir müsabaka izlettirdiler.

BAŞKAN AKAY “ SPORA DESTEĞİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK”
Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri nedeniyle belediyeye ait tesislerde değişik branşlarda etkinlikler düzenlendiğini belirten Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “ Tenis turnuvamızda bunlardan bir tanesi. Katılımın fazla olmasının yanı sıra ailelerin de ilgisi bizleri son derece mutlu etmiştir. Emeği geçen hocalarımızı ve sporcularımızı kutluyorum. Spor yapan kişi sayısını arttırmak ve bunların arasından da başarılı sporcular çıkarmak adına spora olan desteğimiz artarak devam edecek” dedi.

AİLELERDEN BAŞKAN AKAY’A TEŞEKKÜR
Tenis turnuvasının ödül törenine büyük bir ilgi gösteren ve çocuklarının mutluluğuna ortak olan aileler de böyle bir etkinliğin düzenlenmesi konusunda verdiği destekten dolayı Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’a teşekkür ettiler.



Çukurova Cup’ta Şampiyonlar Belli Oldu
Teşekkürler Adana
26’ncı Çukurova Cup Başladı
13. Uluslararası Adana Veteranlar Masa Tenisi Turnuvası Nefes Kesti
Adana’da hafta sonu 13.Uluslararası Veteranlar Masa Tenisi heyecanı başlıyor
Mersin’de zirvenin adı ATDSK
İtalyan Tenis Modeli ATDSK’da