Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta zirvede bulunan halkın takımı Adana 1954 FK’nın U-16 takımı Kayhan Kaynak Kardeşler Stadında Kartalspor’u 3-2 yenerek Play-Off’a yükseldi.

Turuncu-Beyazlı ekibin Başkanı Menderes Kutlu ve yönetim kurulu, maçı izleyerek U-16 takımının heyecanına ortak oldular. Hakemin bitiş düdüğü sonrasında büyük bir sevinç yaşayan U-16 takımını ilk tebrik eden isim Başkan Menderes Kutlu oldu.

Halkın takımı Adana 1954 FK’nın Başkanı Menderes Kutlu, gençlerin ortaya koyduğu mücadelenin kendilerini memnun ettiğini belirterek, “Kulüp olarak altyapıya büyük bir önem veriyoruz. Adana ve Türk futboluna yeni yetenekli isimler kazandırmak istiyoruz. Başarılarından dolayı Altyapı Sorumlusu Halil Güler, teknik kadro ve futbolcu kardeşlerimi kutluyorum” diye konuştu.


Seyhan Belediyespor’dan Türk Futboluna Bir Yetenekli Genç Yıldız
Baklalıspor’dan Çifte Transfer
Baklalı FK’da Ümit Palaz dönemi
Sariçam Kürkçüler Spor’dan Nihat Döngele’ye Hayırlı Olsun Ziyareti
Adana Demirgücü’nde Enver Ağırman Onursal Başkan Oldu
Mehmet Yaşav Sarıçam Kürkçülerspor’da
Ferhat Özoğul’dan Yüksel Gençlikspor’a Abbas Kocaman Desteği