Adana 01 Futbol Kulübü, ligde yakaladığı çıkışı sürdürerek taraftarının yüzünü güldürmeye devam ediyor. Son olarak Erbaa deplasmanından 2-0’lık galibiyetle dönen sarı-siyahlı ekip, play-off yolunda kritik bir 3 puanı hanesine yazdırdı.

Alınan başarılı sonuçların ardından kulüp yönetimi, teknik heyet ve futbolcuları tebrik etti. Takımda yükselen form grafiği ve birlik havası dikkat çekerken, elde edilen galibiyetlerin camiada moralleri üst seviyeye taşıdığı gözlendi.

Ligde adeta fırtına gibi esen Adana temsilcisinde şimdi tüm gözler Pazar günü saat 15.00’te Ali Hoşfikirer Stadı’nda oynanacak İskenderun karşılaşmasına çevrildi. Taraftarların da bu önemli mücadelede takımlarına tam destek vermesi bekleniyor.



Burak Erdem, “Taşın altına elimizi soktuk”
Adana 01 Futbol Kulübü, Turu Elazığ’a bıraktı
Yusuf Kanlı, “Çorbada bizim de tuzumuz olsun”
Ahmet Budan, “Elazığspor engelini kayıpsız geçmeyi amaçlıyoruz”
Gürkan Çalışkan, “Elazığspor maçına odaklandık”
“Halkın takımı için, omuz omuza, formanı al, takımı şampiyon yap”
Hep Destek Tam Destek Adana 01 FK’ya