Spor01

Basın tribününde acı yalnızlık!

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Basın tribününde acı yalnızlık!
17 Eylül 2024 - 11:28
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Son yıllarda büyük sıkıntılar yaşayan, deprem-pandemi gibi mücbir sebepler sayesinde ligde kalan, yönetim bazında yapılan hatalar ve oluşturulan vasat kadrolar yüzünden taraftarından uzaklaşan Adanaspor; 2024/2025 sezonunda yeni yapılanmaya gitti.
Asil Bostancı başkanlığında gerek basın ve gerekse de taraftarlarla sağlıklı ilişkiler geliştirmeye çalışan Turuncu-Beyazlılar bu adımların yanı sıra saha içi başarılı sonuçlar alarak da taraftarlarını tribünlere çekmek istiyor.
Ancak gelinen noktada saha içi sonuçlar iyi olmayınca taraftar da maça gelmek istemiyor. Mevcut kadronun yetersizliği gün gibi ortada. Başkan Asil Bostancı her ne kadar ilk 7 için mücadele edeceklerini söylese de geride kalan 5 haftada gerek sergilenen futbol ve gerekse alınan sonuçlar tersini gösteriyor.
Sadece taraftar mı? Elbette değil. Bir de olayın basın boyutu var. Basın Tribününde tek bir gazeteci, saha içinde de İHA ve AA’dan birer foto muhabiri…
Yayıncı kuruluşun spikeri ve kameramanı dışında ayrıca Keçiörengücü Kulübünün istatistikçisi ve kameramanı ile birlikte TFF 1.Lig’de oynanan maça topu topu iki elin parmakları kadar basın çalışanı mevcut… Bu üzerinde ciddi ciddi düşünülmesi gereken ve Türk futbolunun nereye gittiğini gösteren acı bir durum.
YUSUF ASLAN
REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.