Spor01

Çukurova Belediyesi Adana Demirspor: 3 İlbank: 0

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Çukurova Belediyesi Adana Demirspor: 3 İlbank: 0
28 Kasım 2022 - 8:46
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Mislicom Sultanlar Ligi sekizinci hafta karşılaşmasında Çukurova Belediyesi Adana Demirspor, ASKİ Atatürk Spor Salonu’nda Ankara temsilcisi İlbank’ı konuk etti.

Karşılaşma 3-0 Çukurova Belediyesi Adana Demirspor’un üstünlüğü ile sonuçlandı. Çukurova Belediyesi Adana Demirspor, Bolu Belediyesi ve Sigortashop galibiyetlerinin ardından İlbank’ı da yenerek ard arda 3. Galibiyetini toplamda 5. Galibiyetini alarak puanını 14 yükseltti.
Taraftarlar her zamanki gibi iç saha maçlarında salonda boş yer bırakmadı. Hatta salona giremeyen yüzlerce sporsever oldu.

Karşılaşmayı, CHP Adana Milletvekilleri Burhanettin Bulut ve Müzeyyen Şevkin, Çukurova Belediye Başkanı ve Çukurova Belediyesi Adana Demirspor Onursal Başkanı Soner Çetin ve Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ birlikte izledi.

Karşılaşma öncesi voleybol sporuna hakem olarak yıllarca hizmet ettikten sonra hakem gözlemciliğine geçen Nuri Soral’a Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ tarafından plaket verildi. Ayrıca Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ tarafından Soner Çetin’e ismi yazılı milli forma hediye edildi.

Çukurova Belediyesi Adana Demirspor ligin dokuzuncu haftasında 3 Aralık Cumartesi Günü İstanbul’da Fenerbahçe’ye konuk olacak.


Salon: ASKİ Atatürk Spor Salonu

Hakemler: Kadir Girente, Doğan Sevinçelli

Çukurova Belediyesi ADS: Angela, Alesia, Ceren Baysal, Lucia, Selin, Duygu, Alara (L), Pınar (L), Burcu, Olena, Dilara, Güldeniz,

Baş Antrenör: Mustafa Umut Uysal

İlbank: Sude, Eylül, Aysun, Aybüke, Tuğçe, Ecesu, Selen (L), Sinem (L),

Baş Antrenör: Mehmet Duygun

Setler: (25-19), (25-14), (25-18)

Süre: 70 dakika (24, 22, 24)

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.