Spor01

Yunus Akgün’ün bonservis bedeli belli oldu

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Yunus Akgün’ün bonservis bedeli belli oldu
22 Kasım 2022 - 8:52
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Galatasaray’a büyük umutlarla dönen ancak performansıyla hayal kırıklığı yaratan Yunus Akgün’ün sarı kırmızılı takımdan ayrılması gündeme geldi. 6-7 milyon avro civarında bir teklif gelmesi halinde Yunus Akgün satılacak.

Geçtiğimiz sezon Adana Demirspor’da gösterdiği müthiş performansı sonrasında yeniden Galatasaray’a dönen Yunus Akgün, bu sezon ise beklentilerin altında kaldı. 11 maçta yalnızca 1 asist yapabilen ve ortaya koyduğu futbolla vasatı aşamayan genç kanat oyuncusunun satışı da gündeme geldi.

Beklenti 6-7 milyon Euro
Gelen haberlere göre yaz döneminde bonservisi için 6-7 milyon avro civarında bir ücret talep edilen 22 yaşındaki sağ kanat için yine aynı civarlarda bir teklif gelirse satılması gündeme gelecek. Yunus’un geleceğiyle ilgili son kararın önümüzdeki günlerde verileceği bilgisine ulaşıldı.

“Yunus Akgün’e kapımız açık”
Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, “Yunus inşallah Galatasaray’da başarılı olur. Bence Galatasaray taraftarları Yunus Akgün’e sabretmeli. Şu anda Galatasaray’ın oyuncusu ama ona kapımız her zaman açıktır” ifadelerini kullanmıştı.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.