Süper Lig’de Galatasaray ile karşılaşan Adana Demirspor’da mavi-lacivertli taraftarlar, yaşanan son gelişmelerin ardından tribünlerden ‘yönetim istifa’ ve ‘Başkan İstifa’ sesleri yükseldi.
Süper Lig’in 4. haftasında Galatasaray’ı konuk eden Adana Demirspor, sahadan 5-1’lik skorla mağlup ayrıldı.
Transfer tahtasının açılamaması ve üst üste mağlubiyetler alınması sonrasında tribünlerde ‘yönetim istifa’ tezahüratları yükseldi.
Bazı tribünlerin ise bu tezahüratları susturabilmek için ıslıkladığı görüldü.
Trendyol Süper Ligde 4 hafta geride kalırken Adana Demirspor 3 mağlubiyet 1 beraberlik aldı. 1 puanı bulunan Adana Demirspor ligin son sırasında yerini aldı. Galatasaray ile oynana maçta mavi-lacivertli ekip 5-1 mağlup ayrılınca tribünler karıştı. Transfer yasağından dolayı mavi-lacivertli ekip kadrosunu güçlendiremediği gibi elindeki oyunculardan da olunca ligde son sıraya demir atmış durumda.



Adana Demirspor’a FIFA’dan bir darbe daha
Adana Demirspor, Yine Kaybetti
Sancak, Akgül, Göleli Eserlerinizle Gurur Duyabilirsiniz!
Adana Demispor, Yine Kaybetti: 4-0
Ramazan Çimen’den Tepki
Adana Demirspor, sahasında mağlup:2-4
Koray Palaz, istifa Etti