3.futbol ligi 4.grupta zirvede bulunan Bitexen Adana 1954 FK’nın Başkan Yardımcısı Tekin Turhan, takım olarak ligin 8.haftasında Tarsus Şehir Stadında konuk edecekleri Sebat Gençlik Spor maçına odaklandıklarını söyledi.
Ligde oynadıkları 7 karşılaşmada 6 galibiyet ve 1 de beraberlik alarak şampiyonluk hedefine doludizgin yürüdüklerini belirten Turuncu-Beyazlı ekibin Başkan Yardımcısı Tekin Turhan, “Cumartesi günü saat 14.00’de oynayacağımız karşılaşmada taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Taraftarlarımız takımımıza güç veriyor. Birlik ve bütünlük içerisinde şampiyonluğa koşuyoruz” dedi.
Teknik kadro ve futbolcularının her zaman yanlarında olduklarını dile getiren Başkan Yardımcısı Tekin Turhan, “Ligde her karşılaşmaya kazanmak için çıkıyoruz. Sebat Gençlik Spor maçını da kazanarak; şampiyonluk hedefimize bir adım daha yaklaşacağız” diye konuştu.



Adı Gibi Cengaver EFE
Yaşı küçük, futbolu büyük
Darda Verilen Bulgur Unutulmaz..
Şampiyon Ceyhangücü
TSYD’den ASKF’ye ziyaret
Şaban Zorluer Ceyhan 1967 FK Teknik Direktörü
İncirlikspor’da bir yıldız doğuyor