TFFHGD Adana Şube Yönetimi son haftalarda hakemlere yönelik saldırılar nedeniyle birlik, beraberlik ve dayanışma yemeği düzenlemişti. Düzenlenen yemeğe Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ile ASKF yönetimi de katıldı.
Başkan Soner Çetin yaptığı açıklamada, “Son günlerde hakemlerimize yönelik şiddet olaylarını kınıyoruz. Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Adana şubesinin düzenlediği yemekte hakemlerimizle bir araya geldik. Nazik davetleri için çok teşekkür ediyorum. Hakemlerimizin yanındayız.” dedi.
ASKF Başkanı Dr.Ahmet Bozan ise, “Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Adana şubesinin düzenlediği yemeğe yönetimimiz ile birlikte katıldık. Tüm hakemlerimize başarılı bir sezon diliyor, nazik davetleri için çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.(5 Ocak)



Ceyhangücü’nde Bir Yıldız Doğuyor: Yağız Efe Kuyumcu,
Baklalıspor’dan, Ömer Durmuş’a Teşekkür
İş Adamı Hasan Koç’tan Yüreğir Demirspor’a Moral Yemeği
Adana Saha Komiserleri Derneği Sezon Öncesi İlk Toplantısını Gerçekleştirdi
Fehmi Dönmez, Ceyhangücü Spor Kulübü Asbaşkanlığına Getirildi
Anadolu 19 Mayısspor Büyük Düşünüyor
Ramayspor’un Gol Makinesi: Egemen Sosar