Adana 01 Futbol Kulübü’nün Başkan Yardımcısı Okan Gökulu, Cuma günü saat 14.00’de Ali Hoşfikirer Stadı’nda konuk edecekleri Beyoğlu Yeni Çarşı maçını kazanmaktan başka bir şey düşünmediklerini söyledi.
Ligde son haftalarda aldıkları başarılı sonuçlar nedeni ile takımına övgüler yağdıran Sarı-Siyahlı ekibin Başkan Yardımcısı Okan Gökulu, “Bu başarımızı Beyoğlu Yeni Çarşı önünde de sürdürmeye kararlıyız” dedi.
Hem deplasmanda hem de Ali Hoşfikirer Stadı’nda oynadıkları müsabakalarda yanlarında olan taraftarlarına teşekkür eden Başkan Yardımcısı Gökulu, “Taraftarlarımız takımımızın gücüne güç katıyor. Taraftarlarımızın desteği ile Beyoğlu Yeni Çarşı maçını da kazanmak istiyoruz” şeklinde konuştu.



Yusuf Namlı, “ En önemli maç en yakın maçtır”
Adana 01 Futbol Kulübünde Hedef Altınordu Maçı
Adana 01 Futbol Kulübü Beyoğlu Yeni Çarşı Sportif Faaliyetleri ile 0-0 berabere kaldı.
Adana 01 FK’den Galibiyet Sözü
Burak Erdem ” Takımımız Taraftarlarıyla Bir Bütündür”
Bora Dağlıoğlu, “Beyoğlu Yeni Çarşı Maçında Taraftarlarımızı Yanımızda Görelim”
Gökhan Uzunömür, “Teknik kadro ile futbolcu kardeşlerimi kutluyorum”