Geride kalan sezonda ligi 9. sırada tamamlayarak Avrupa kupaları şansını yitiren Mavi Şimşekler’in hocası, İtalyan basınına kulüpteki geleceğiyle ilgili ve Türkiye’de geçirdiği günlere dair samimi açıklamalarda bulundu.
“BAŞKANIMIZ MURAT SANCAK HARİKA BİR İNSAN”
İtalya’da görev aldığı takımlarda talihsizlik yaşadığını itiraf eden 47 yaşındaki teknik direktör, aradığı ortamı Adana’da bulduğunu söyledi. Sözlerini şöyle sürdürdü:
“Hatalar yaptım ama bu beni yıkmadı aksine daha çok gelişmeme sebep oldu. Futbol, her zaman bana hayatta en çok enerjiyi ve adrenalini verdi. Yeniden bir başlangıç yapmak istedim. Bunu Türkiye Ligi’nde sıralamada sondan bir önde bulunan, teknik direktörü görevden alınmış bir takımla yapmaktan korkmadım. Üstelik lige yeni yükselmiş olmalarına rağmen. Kariyerimin en tatmin edici sezonuydu. Türkiye’de yeniden doğdum. Büyüdüğümü, geliştiğimi gördüm. Futbolcularım da ben de çok eğlendik. Özel bir sezon geçirdim. Bana imkân tanınırsa devam etmeye ve gelişimi ilerletmeye hazırım. Ama olay sadece bu da değil, başkanımızla (Murat Sancak) ikili ilişkilerimiz çok iyi. O harika bir kişiliğe sahip.”



Dosya Sayısı 46’dan 27’ye mi düştü
Adana Demirspor Yine Fark Yedi 5-0
Adana Demirspor 1 Boluspor 6
Adana Demirspor’a FIFA’dan bir darbe daha
Adana Demirspor, Yine Kaybetti
Adana Demispor, Yine Kaybetti: 4-0
Ramazan Çimen’den Tepki