Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Logoğlu, gazeteciler ve spor camiası temsilcilerini makamında ağırladı. Yüreğir Demirspor’un kültürel başarıları da gündeme geldi.

GAZETECİLER VE SPOR DÜNYASINDAN ORTAK ZİYARET
Ziyarete, Anadolu Gazetecileri ve Spor Yazarları Derneği Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Şube Başkanı Mustafa Boz, Genel Merkez Yöneticisi ve Şube Sekreteri Dursun Dağtekin ile Adanaspor’un efsane futbolcusu ve spor yorumcusu Zafer Güner katıldı. Heyet, Logoğlu’na yeni görevinde başarı dileklerini ileterek, Adana’da gençlik ve spor alanında yapılacak çalışmalara destek vereceklerini ifade etti.

“SPORUN YAŞI YOK” VURGUSU
Ziyarette söz alan Mustafa Boz, aynı zamanda kurucusu ve onursal başkanlığını yürüttüğü Yüreğir Demirspor Kulübü hakkında da değerlendirmelerde bulundu. Boz, kulübün yalnızca spor değil, kültürel alanda da başarılar elde ettiğini belirterek şunları söyledi: “50 yaş üstü kadınlarımızın oluşturduğu halk oyunları ekibiyle Türkiye çapında tarihi başarılar kazanıldı. Görüyoruz ki sporun yaşı yok.”

YÜREĞİR DEMİRSPOR’DAN KÜLTÜREL BAŞARI
Kuruluşunun yarım asrı geride bırakan Yüreğir Demirspor, 300’ün üzerinde sporcusuyla faaliyetlerini sürdürüyor. Kulüp, son beş yıldır bünyesindeki 50 yaş üstü kadın halk oyunları ekibi ile Türkiye genelinde elde ettiği derecelerle adından söz ettiriyor. Bu başarı, kulübün sporun yanında kültürel mirası yaşatma misyonunu da üstlendiğini ortaya koyuyor.

LOGOĞLU’NDAN TEŞEKKÜR
İl Müdürü Mustafa Logoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Yerel basının ve spor camiasının desteği bizim için çok değerli. Hep birlikte gençlerimize daha iyi imkanlar sunmak için çalışacağız” dedi.

Adana’nın Sesi Musiki Derneği’den büyüleyen konser
Çakın: “ÇGC’yle herkes gurur duyacak”
Taşköprü Rotary Kulübünden Yüzücü Dıla’ya Teşvik Ödülü
TSYD’den Defterdar Balıkcı’ya ziyaret
Türk Futbolunda Değer Kaybı Tesadüf Değil, Yapısal Bir Sonuçtur
“Koltuk İçin Değil, Vizyon İçin Adayım”
Seyhan Belediyesinden Basın Emekçilerine 10 Ocak Buluşması