Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) Yönetim Kurulu’nun 11/11 sayılı kararıyla, önemli bir görevlendirme gerçekleştirildi.
TASKK Genel Başkanı Şener Aydın’a verilen yetki doğrultusunda, Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Dr. Ahmet Bozan, yeni dönemde Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.
Amatör sporun gelişimi ve spor kulüplerinin desteklenmesi adına uzun yıllardır önemli çalışmalara imza atan Dr. Bozan’ın, yeni görevinde de önemli katkılar sunması bekleniyor.
Görevlendirmenin ardından açıklama yapan spor camiası temsilcileri, Bozan’a başarı dileklerini iletti.
TASKK bünyesinde yeni dönemde daha aktif bir rol üstlenecek olan Dr. Ahmet Bozan, görevine ilerleyen günlerde başlayacak.



“Camiamızı Lekelemeye Yönelik İddiaları Kınıyoruz”
Zafer Güner İstifa etti
Adı Gibi Cengaver EFE
Yaşı küçük, futbolu büyük
Darda Verilen Bulgur Unutulmaz..
TSYD’den ASKF’ye ziyaret
Başkan Ali Demirçalı: ‘Desteğimiz Artarak Devam Edecek’