Spor01

Bülent Tığ: “Taraftarlarımızla bütünleşeceğiz”

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Bülent Tığ: “Taraftarlarımızla bütünleşeceğiz”
07 Ekim 2022 - 12:47
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Bölgesel Amatör Ligde şampiyonluk hedefleyen halkın takımı Adana 1954 FK’nın Başkan Yardımcısı ve Sanayici Bülent Tığ, Pazar günü saat 15.00’de Muharrem Gülergin Stadında oynayacakları Anamur Belediye maçı ile taraftarları ile bütünleşeceklerini söyledi.

Geçen yıl olduğu gibi, bu yılda Adana’ya büyük bir heyecan yaşatacaklarını belirten halkın takımı Turuncu-Beyazlı ekibin Başkan Yardımcısı ve Sanayici Bülent Tığ, “İlk maçımızı kazanarak lige galibiyet ile başladık. Pazar günü evimizde konuk edeceğimiz Anamur Belediye maçını da taraftarlarımızın büyük destekleri ile kazanacağımıza inanıyoruz. Başkanımız Menderes Kutlu’nun önderliğinde bu yıl takımımızı layık olduğu 3. Futbol ligine taşıyacağız. İnançlı ve kararlıyız” dedi.

Halkın takımı Adana 1954 F.K’nın Başkan Yardımcısı ve Sanayici Bülent Tığ, Kaplanlar Grubu, liseli gençler ve her yaştan futbolseverlerin Pazar günü yanlarında olacağına inandığını sözlerine ekledi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.