Süper Lig’in 2. haftasında Adana Demirspor sahasında Sivasspor’u 3-0’lık skorla yendi. Mücadelenin ardından Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak’tan flaş Balotelli açıklaması geldi. İtalyan yıldızın transferine dair önemli açıklamalarda bulunan Sancak ayrılık sinyalini verdi.
Murat Sancak maçın ardından yaptığı açıklamada, “Balotelli kalırsa başımızın üstünde yeri var ama gitmek isteyeni de zorla tutmayız. Sözleşmesinde serbest kalma maddesi var. Eğer gitmek isterse ödeyen takım alıp götürebilir.” ifadelerini kullandı.
Sivasspor maçında Mario Balotelli yedek olarak başladı. 64. dakikada Assombalonga’nın yerine oyuna dahil oldu.
Geçtiğimiz sezon başında vefat eden ünlü menajer Mino Raiola ile birlikte Adana’ya gelerek dünya futbolunun en çok konuşulan transferlerinden birine imza atan Adana Demirspor, İtalyanlar’ın hırçın çocuğu Balotelli’yi renklerine katmıştı. Akıllarda birçok soru işareti olmasına rağmen Samet Aybaba dönemi sonrası Montella ile birlikte çıkışa geçen yıldız futbolcu yeniden Avrupa’nın en çok konuşulan isimlerinden olmayı başardı. Balotelli geçtiğimiz sezon Süper Lig’de 31 maçta 18 gol attı ve 4 asist yapma başarısı gösterdi.



Adana Demirspor 1 Boluspor 6
Adana Demirspor’a FIFA’dan bir darbe daha
Adana Demirspor, Yine Kaybetti
Sancak, Akgül, Göleli Eserlerinizle Gurur Duyabilirsiniz!
Adana Demispor, Yine Kaybetti: 4-0
Bir garip hikaye…
Adana Demirspor, sahasında mağlup:2-4