Bulut Yeşil İnşaat Adana 01 Futbol Kulübü’nün Asbaşkanı Aykut Adıyaman, takım olarak Pazar günü saat 14.00’de Tarsus Şehir Stadında konuk edecekleri Fethiye maçını düşündüklerini söyledi.
Fethiye maçında herkesi yanlarında görmeyi çok istediklerini ifade eden Sarı-Siyahlı ekibin Asbaşkanı Aykut Adıyaman, “Hem Tarsus’ta hem de deplasmanda yanımızda olan taraftarlarımız takımımızın gücüne güç katıyor. Takım olarak başarıya şartlandık” diye konuştu.
Asbaşkan Aykut Adıyaman, Başkan Menderes Kutlu’nun önderliğinde hedeflerine doludizgin devam ettiklerini ifade ederek, “Bizim için önemli olan lig sonunda gülmektir. Bunu da başaracağımıza inanıyoruz” şeklinde konuştu.



Atilla Yıldırım, “Ligde en önemli maç her zaman önümüzdeki maçtır”
Mehmet Kutlu, “Oyuncularımızın mücadelesinden memnunuz”
Burak Erdem, “Teknik heyet ve futbolcularımızı kutluyorum”
Altyapıdan 3 Genç Yıldız
Beşir ve Mehmet Alp Kurt’un golü ile 2-0 kazanarak moral buldu.Beşir ve Mehmet Alp Kurt’un golü ile 2-0 kazanarak moral buldu.
Ayhan Deniz, “Her bir yaş kategorisinde disiplinli bir çalışma kültürü oluşturduk”
Okan Gökulu, “Teknik kadro ile oyuncularımıza güveniyoruz”