Spor01

Başkan Demirçalı: “6 Şubat’ı Unutmadık, Unutturmayacağız”

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Başkan Demirçalı: “6 Şubat’ı Unutmadık, Unutturmayacağız”
06 Şubat 2026 - 15:21
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, 6 Şubat 2023’te meydana gelen ve “asrın felaketi” olarak nitelendirilen depremlerin yıl dönümü dolayısıyla anma programlarına katıldı ve bir mesaj yayımladı.

Yüreğir Belediyesi, 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde Adana’da deprem gecesi yıkılan binaların önünde düzenlenen anma programlarında depremzede aileleri yalnız bırakmadı. Depremin meydana geldiği saat olan 04.17’de gerçekleştirilen anma programına Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı da katıldı. Hayatını kaybeden vatandaşlar dualarla anılırken, Yüreğir Belediyesi tarafından vatandaşlara ikramlarda bulunuldu.

Başkan Demirçalı, anma programında yaptığı değerlendirmede 6 Şubat depremlerinin Türkiye’nin hafızasında derin izler bıraktığını belirterek, kaybedilen canların unutulmayacağını vurguladı.

Demirçalı, “6 Şubat 2023’te yaşadığımız büyük felaket hepimizin yüreğinde silinmez yaralar açtı. Kaybettiğimiz tüm vatandaşlarımızı rahmetle anıyor, ailelerine ve yakınlarına sabır diliyorum. Bu acıyı unutmadık, unutturmayacağız” ifadelerini kullandı.

Deprem gerçeğine karşı hazırlıklı olmanın önemine dikkat çeken Başkan Demirçalı, Yüreğir Belediyesi olarak daha güvenli ve dirençli bir kent için çalışmalarını kararlılıkla sürdürdüklerini belirtti. Demirçalı, birlik ve dayanışma vurgusu yaparak, benzer acıların bir daha yaşanmaması temennisinde bulundu.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.