SARIÇAM BELEDİYE BAŞKANI BİLAL ULUDAĞ’DAN YENİ YIL MESAJI
Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
Başkan Uludağ mesajında şu ifadelere yer verdi:
Bir yılı daha geride bırakırken; Sarıçam’ımız için gece gündüz demeden çalıştığımız, alın teriyle, samimiyetle, milliyetçi-üretken ve gönül belediyeciliği anlayışıyla hizmet ürettiğimiz bir dönemi daha tamamlıyoruz. 2025 yılı; altyapıdan sosyal projelere, gençlik ve spor yatırımlarından sanat ve kültür projelerine kadar birçok alanda ilçemize değer katan önemli adımları attığımız bir yıl oldu.
2026 yılına daha güçlü hedeflerle giriyoruz. Sarıçam’ı günübirlik, sıradan hizmetlerle değil, yarınlara hazırlayan, kalıcı ve vizyoner projelerle inşa etmeye kararlılıkla devam edeceğiz. Çocuklarımızın, gençlerimizin ve ailelerimizin yüzünün güldüğü, sosyal belediyeciliğin hissedildiği, kültürüyle, sporuyla, üretimiyle, birlik ve beraberlik ruhu ile öne çıkan bir Sarıçam için durmadan çalışacağız.
Bu vesileyle, başta kıymetli Sarıçamlı hemşerilerim olmak üzere, tüm Adanalı hemşerilerimizin ve aziz milletimizin yeni yılını en kalbi duygularımla kutluyorum.
2026 yılının, başta ülkemiz olmak üzere tüm insanlık adına sağlık, huzur, bereket, mutluluk ve barış getirmesini temenni ediyorum.



Cop31 Gençlik İklim Ideathonu Adana’da!
34 Amatör Takım Liglere Katılmama Kararı Aldı
Adana Yelken İhtisas ve Su Sporları Kulübü’nün Büyük Başarısı
Adana Adaletgücü Adanaspor’a Şans Vermedi
Sergen Şimşir “Yolun sonu şampiyonluk”
Adana Adaletgücü Deplasmanda 90+5’te Mağlup Oldu
Arif Tunç’un Mutlu Günü