SARIÇAM BELEDİYE BAŞKANI BİLAL ULUDAĞ’DAN YENİ YIL MESAJI
Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
Başkan Uludağ mesajında şu ifadelere yer verdi:
Bir yılı daha geride bırakırken; Sarıçam’ımız için gece gündüz demeden çalıştığımız, alın teriyle, samimiyetle, milliyetçi-üretken ve gönül belediyeciliği anlayışıyla hizmet ürettiğimiz bir dönemi daha tamamlıyoruz. 2025 yılı; altyapıdan sosyal projelere, gençlik ve spor yatırımlarından sanat ve kültür projelerine kadar birçok alanda ilçemize değer katan önemli adımları attığımız bir yıl oldu.
2026 yılına daha güçlü hedeflerle giriyoruz. Sarıçam’ı günübirlik, sıradan hizmetlerle değil, yarınlara hazırlayan, kalıcı ve vizyoner projelerle inşa etmeye kararlılıkla devam edeceğiz. Çocuklarımızın, gençlerimizin ve ailelerimizin yüzünün güldüğü, sosyal belediyeciliğin hissedildiği, kültürüyle, sporuyla, üretimiyle, birlik ve beraberlik ruhu ile öne çıkan bir Sarıçam için durmadan çalışacağız.
Bu vesileyle, başta kıymetli Sarıçamlı hemşerilerim olmak üzere, tüm Adanalı hemşerilerimizin ve aziz milletimizin yeni yılını en kalbi duygularımla kutluyorum.
2026 yılının, başta ülkemiz olmak üzere tüm insanlık adına sağlık, huzur, bereket, mutluluk ve barış getirmesini temenni ediyorum.



Adana’da Alzheimer Farkındalığı İçin Anlamlı Tiyatro Etkinliği
Başkan Kozay’dan Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı
Başkan Bilal Uludağ’dan Ramazan Bayramı Mesajı
Güngör Geçer; “Nice bayramlara birlikte ulaşmayı temenni ediyorum.”
Başkan Vekili Yıldız’dan Ramazan Bayramı Mesajı
Ali Hoşfikirer anıldı
Başkan Oya Tekin’den Bayram Mesajı: Gönül Bağımız Parmaklık Tanımaz