Trendyol 1.lig 18. Hafta karşılaşmasında Adana Demirspor, Eminevim Ümraniyespor’a konuk oldu. Mavi-Lacivertliler bu karşılaşmayı 5-0 kaybetti.
Maça ev sahibi takım hızlı girdi. 3. Dakikada Bardhi takımını öne geçirdi. 24. Dakikada bu kez Batuhan tabelayı değiştirdi. 29. Dakikada ise Bardhi, kendisinin ikinci, takımının ise üçüncü golünü kaydetti ve ilk yarı bu sonuçla tamamlandı.
İkinci yarıda da ev sahibi takım üstünlüğü vardı. 54. Dakikada Erdoğan, yakaladığı pozisyonu golle sonuçlandırdı ve kendisinin ikinci, maçında dördüncü golünü attı. Maçın sonları yaklaşırkan yine Bardhi, 75. Dakikada skoru 5-0’a taşıdı ve hat trick yapmış oldu. Maçta ev sahibi takımın 5-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.
STAT: Ümraniye Belediye
HAKEMLER: Melih Aldemir **, Mahmut Gülle **, Enes Biroğlu **
EMİNEVİM ÜMRANİYE: Cihan ***, Serkan ** (Dk.76 Yusuf Deniz **), Batuhan ***, Bardhi ***(Dk.75 Talha Bartu **), Barış ***, Glumac **(Dk.65 Mustafa Eser **), Burak **(Dk.65 Yusuf **), Oğuz **(Dk. 46 Kosoko **), Ali ***, Dokanoviç ***, Talha ***
ADANA DEMİRSPOR: Murat *, Enes *(Dk.77 Toprak *), Diyar *(Dk. 77 Çağlar *), Kürşat *, Mert *, Ahmet Bolat *(Dk.82 Aslan *), Yusuf Buğra *, Aykut *, Doğuhan *, Osman *(Dk.67 Ulaş *), Ahmet Yılmaz *(Dk.83 Ali Arda *)
GOLLER: Bardhi (Dk.3, 29 ve 75), Batuhan (Dk.24 ve 54)

5ocak


Puan Silme Cezası Sürüyor
Ya ışığı göreceğiz ya da elfatiha diyeceğiz!
Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur
Samet Güdük’ün Demirspor Sevdası Mezarı Başında Yaşatıldı
Adana Demirspor’un Efsanesi Sahalardan Denizlere!
Adana Demirspor’a Adana’nın gazetesi Medya Yenigün’den can suyu: Türkiye’de bir ilk olan 100 bin liralık bağış!
başkan Ertan Zeybek’den Açıklama