Adana 01 Futbol Kulübü’nün Basın Sözcüsü Hamza Alpşar, Pazar günü deplasmanda Batman Petrol ile önemli bir maça çıkacaklarını ve kazanmaktan başka bir şey düşünmediklerini söyledi.
Ligde oynadıkları 4 karşılaşmada 1 galibiyet ve 3 de beraberlik aldıklarını hatırlatan Sarı-Siyahlı ekibin Basın Sözcüsü Hamza Alpşar, “Hem deplasmanda hem de Ali Hoşfikirer Stadı’nda oynadığımız maçlarda yanımızda olan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Halkın takımı olarak mücadelelerine dur-durak bilmeden devam ettiklerini dile getiren Basın Sözcüsü Hamza Alpşar, “En önemli maç en yakın maçtır. Takım olarak Batman Petrol maçını düşünüyoruz. Bu maçı kazanarak, taraftarlarımızın yüzünü güldürmeyi amaçlıyoruz” diye konuştu.


Adana 01 Futbol Kulübü, kamp çalışmalarını sürdürüyor
Adana 01 FK’nın yeni sezon kamp programı belli oldu! İşte hazırlık takvimi
Adana 01 Futbol Kulübü, Taha Cengiz Demirtaş ile yeniden anlaştı.
Adana 01 Futbol Kulübünde kongre Kararı
Burak Erdem, “Taşın altına elimizi soktuk”
Adana 01 Futbol Kulübü, Turu Elazığ’a bıraktı