Adana Büyükşehir Belediyesi MHP Grup Başkan Vekili Cemal Demirağ, 32. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali ile ilgili yerel basına destek verilmesinin gerektiğini belirtti.
Adana Büyükşehir Belediye Meclisinde söz alan Adana Büyükşehir Belediyesi MHP Grup Başkan Vekili Cemal Demirağ, Adana Altın Koza Film Festivali ile ilgili yerel basına destek verilmesinin gerektiğini belirterek konuşmalarını şöyle sürdürdü, “Basın emekçileri hep mağdur, meclisimizin haberleri ile bizi kent ile buluşturuyorlar. Fakat bizler bu arkadaşlarımıza hiç destek veremiyoruz. Daha önceki yıllarda bir kanun çıktı. Yerel basın bu konuda çok mağdur durumda.
Bir kentte yapılan etkinlikte o kentte yaşayanları mutlu değilse o etkinliğe tepki gösteriyorsa o festivalin ülkeye mal olmasının da bir anlamı yok. Altınkoza Film Festivali’nin reklamlarından, tanıtımlarından yerel basına bir destek ayarlanırsa onların mağduriyetleri giderilmiş olur. Yerel basın bizler için son derece önemli.”


Seyhan’ın Yıldızları Türkiye Finallerine Gidiyor
Başkan Kozay: “1 Mayıs, Emeğin Ve Dayanışmanın Ortak Sesidir”
“Bu Şehir Emekle Ayakta Duruyor”
1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü Kutlu Olsun
Çukurova Sanat Girişimi kurdu
Tekin: “Emeğin En Yüce Değer Olduğuna İnanıyoruz”
Yıldız: “Emeğin, Alın Terinin ve Dayanışmanın Günü Kutlu Olsun”