Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.
Başkan Demirçalı, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Şanlı tarihimize altın harflerle yazılan, milletimizin bağımsızlığına ve özgürlüğüne verdiği büyük değeri tüm dünyaya bir kez daha gösteren 30 Ağustos Zafer Bayramı’mızı yürekten kutluyorum.
Her şeyin bittiği sanılan bir dönemde birlik ve beraberlik ruhu ile kazandığımız zaferin 103’üncü yılında, vatan ve bayrak sevgisinin, her şeyin üzerinde olduğunu tüm dünyaya kanıtlamanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz.
30 Ağustos Zaferi ile milletimiz dünyanın gördüğü en büyük kahramanlık destanlarından birini yazarak, bağımsızlık ateşini yaktı.
Özgürlük ve bağımsızlığımızın 103. yıl dönümünde, 30 Ağustos Zaferi’ni canlarıyla, kanlarıyla kazandıran başta ebedi Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum.”


Cop31 Gençlik İklim Ideathonu Adana’da!
34 Amatör Takım Liglere Katılmama Kararı Aldı
Adana Yelken İhtisas ve Su Sporları Kulübü’nün Büyük Başarısı
Adana Adaletgücü Adanaspor’a Şans Vermedi
Sergen Şimşir “Yolun sonu şampiyonluk”
Adana Adaletgücü Deplasmanda 90+5’te Mağlup Oldu
Arif Tunç’un Mutlu Günü