Adana’da Gençlik Çalıştayı İçin Son Hazırlıklar Tamamlanıyor
Gençlik Çalıştayı Hazırlıkları Sürüyor
Birlik Vakfı Adana Şube Başkanı Naci Kazan ve Birlik Vakfı Genç Birlik Adana Şube Başkanı Mustafa Furkan Ürün, Adana Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamit Emrah Beriş ve Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Sözen’i ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyaretlerde, Adana’da düzenlenecek olan Gençlik Çalıştayı ile ilgili son hazırlıklar gözden geçirildi. Çalıştayın, bilim ışığında gençlerin geleceğine yön vermesi ve onların sorunlarına çözüm üretebilmesi amacıyla planlandığı belirtildi.
Birlik Vakfı Genç Birlik Adana Şube Başkanı Mustafa Furkan Ürün, gençlerin gelişimi açısından büyük önem taşıyan etkinliğe tüm üniversite öğrencilerini davet etti. Ürün, “Bu çalıştay, Adana’daki üniversitelerde eğitim gören gençlerin geleceğe dair önemli kararlar almasına katkı sağlayacak. Bilimin rehberliğinde, gençlerin sorunlarını tartışıp çözümler üretebileceği verimli bir ortam oluşturacağız” dedi.

Gençlerin katılımıyla gerçekleşecek olan Gençlik Çalıştayı’nın detayları önümüzdeki günlerde paylaşılacak.


Çukurova Üniversitesi Futbol Takımı Ünilig Eleme Grup Müsabakalarında Şampiyon Oldu
TSYD’den Yalınız’a ziyaret
Gümüşdamla unutulmadı
Karate Şampiyonası’nda dereceye giren tüm sporcuları ve emeği geçenleri tebrik ederiz
Özel sporcularımız Anıtkabir’i ziyaret etti
Ege Bağatur, vefatının 35.yılındakabri başında anıldı
Sarıçam’da Derbi Coşkusu Ferdi Tayfur Sanat Merkezi Ve Müzesinde Yaşandı