Spor01

Demirspor, Galatasaray maçında sahadan çekildi!

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Demirspor, Galatasaray maçında sahadan çekildi!
10 Şubat 2025 - 8:35
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Galatasaray ile Adana Demirspor, Süper Lig’in 23. haftasında karşı karşıya geldi. Mücadele 1-0 sarı – kırmızılıların üstünlüğü ile devam ederken, konuk ekip Adana Demirspor, sahadan çekildi. Karşılaşma, hakem Oğuzhan Çakır tarafından tatil edildi.

Süper Lig’in 23. haftasında Galatasaray ile Adana Demirspor, RAMS Park’ta karşı karşıya gelirken, ilginç bir olay yaşandı. Müsabaka 1-0 sarı-kırmızılıların üstünlüğü ile giderken, 30. dakikada Yusuf Barasi’nin sakatlığının olduğu sırada gerçekleştirilen konuşmanın ardından konuk ekip sahadan çekildi.

SOYUNMA ODASINA GİTTİLER

Takım kaptanları Semih Güler ve Tayfun Aydoğan, Teknik Direktör Mustafa Alper Avcı ile görüştü. Bu görüşme sonrası Semih Güler takım arkadaşlarına, ‘Sahadan çekiliyoruz.’ diye seslendi ve koridora doğru yöneldiler.

Adana Demirspor’un içeri girmesinin ardından hakemler de soyunma odasına gitti.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.