Bulut Yeşil İnşaat Adana 01 Futbol Kulübü’nde transfer atağı sürüyor. Sarı-Siyahlı ekip, Beykoz’dan Sedat Şahinturk’ü renklerine dahil etti.

Bulut Yeşil İnşaat Adana 01 Futbol Kulübü’nden yapılan açıklama şöyle: “Kulübümüz, son olarak Beykozspor’da forma giyen kanat oyuncusu Sedat Şahintürk ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalamıştır. Camiamıza hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Ailemize Hoş geldin Sedat Şahinturk.”

Bu arada imza töreninde Başkanvekili Bülent Çakmak, 2.Başkan Mehmet Kutlu, Genel Kaptan Burak Erdem, Asbaşkan Aykut Adıyaman, Başkan Yardımcıları Yaşar Öz ile Sergen Şimşir, Basın Sözcüsü Necip Erdoğan, Yönetim Kurulu Üyeleri Nihat Yalı, Gürkan Çalışkan, Tan Göğebakan ile Yılmaz Aras ve Sportif Direktör Alper Aslan hazır bulundu.


Atilla Yıldırım, “Ligde en önemli maç her zaman önümüzdeki maçtır”
Mehmet Kutlu, “Oyuncularımızın mücadelesinden memnunuz”
Burak Erdem, “Teknik heyet ve futbolcularımızı kutluyorum”
Altyapıdan 3 Genç Yıldız
Beşir ve Mehmet Alp Kurt’un golü ile 2-0 kazanarak moral buldu.Beşir ve Mehmet Alp Kurt’un golü ile 2-0 kazanarak moral buldu.
Ayhan Deniz, “Her bir yaş kategorisinde disiplinli bir çalışma kültürü oluşturduk”
Okan Gökulu, “Teknik kadro ile oyuncularımıza güveniyoruz”