Bulut Yeşil İnşaat Adana 01 Futbol Kulübü’nün Başkan Yardımcısı Bora Dağlıoğlu, ligin ilk yarısının son maçında Pazar günü saat 14.00’de deplasmanda oynayacakları İnegölspor maçını da kazanacaklarını söyledi.
Geride bıraktığımız hafta Tarsus Şehir Stadında Afyonspor Kulübü maçını farklı kazanarak moral bulduklarını dile getiren Sarı-Siyahlı ekibin Başkan Yardımcısı Bora Dağlıoğlu, “Teknik kadro ile oyuncularımızı kutluyorum. Her zaman yanımızda olan taraftarlarımıza teşekkür ederim” diye konuştu.
Başkan Yardımcısı Bora Dağlıoğlu, birlik ve beraberlik içerisinde yollarına devam ettiklerini ifade ederek, “Ligde her maçımıza kazanmak için çıkıyoruz. Bizim için önemli olan lig sonunda gülmektir. Bunun içinde takım olarak tek yumruk olduk” şeklinde konuştu.



Atilla Yıldırım, “Ligde en önemli maç her zaman önümüzdeki maçtır”
Mehmet Kutlu, “Oyuncularımızın mücadelesinden memnunuz”
Burak Erdem, “Teknik heyet ve futbolcularımızı kutluyorum”
Altyapıdan 3 Genç Yıldız
Beşir ve Mehmet Alp Kurt’un golü ile 2-0 kazanarak moral buldu.Beşir ve Mehmet Alp Kurt’un golü ile 2-0 kazanarak moral buldu.
Ayhan Deniz, “Her bir yaş kategorisinde disiplinli bir çalışma kültürü oluşturduk”
Okan Gökulu, “Teknik kadro ile oyuncularımıza güveniyoruz”