Bulut Yeşil İnşaat Adana 01 Futbol Kulübü’nün Başkan Yardımcısı Bora Dağlıoğlu, ligin ilk yarısının son maçında Pazar günü saat 14.00’de deplasmanda oynayacakları İnegölspor maçını da kazanacaklarını söyledi.
Geride bıraktığımız hafta Tarsus Şehir Stadında Afyonspor Kulübü maçını farklı kazanarak moral bulduklarını dile getiren Sarı-Siyahlı ekibin Başkan Yardımcısı Bora Dağlıoğlu, “Teknik kadro ile oyuncularımızı kutluyorum. Her zaman yanımızda olan taraftarlarımıza teşekkür ederim” diye konuştu.
Başkan Yardımcısı Bora Dağlıoğlu, birlik ve beraberlik içerisinde yollarına devam ettiklerini ifade ederek, “Ligde her maçımıza kazanmak için çıkıyoruz. Bizim için önemli olan lig sonunda gülmektir. Bunun içinde takım olarak tek yumruk olduk” şeklinde konuştu.



Tuygun Eren, “ Taraftarımızın desteğiyle Kazanacağız”
Bucaspor maçını kazanacağız
Mustafa Eren, “En önemli maç en yakın maçtır”
Başkan Menderes Kutlu: “Bu takıma güvenim sonsuz”
Adana 01 Futbol Kulübü, deplasmanda Kazandı
Okan Gökulu, “Kazandığımız İçin Mutluyuz”
Adana 01 Futbol Kulübü Uzatmalarda Güldü