Bulut Yeşil İnşaat Adana 01 Futbol Kulübü’nün Başkan Yardımcısı Bora Dağlıoğlu, 30 Kasım Cumartesi günü saat 14.00’de Tarsus Şehir Stadında konuk edecekleri Altınordu maçına galibiyet parolasıyla hazırlanacaklarını söyledi.
Geride bıraktığımız hafta deplasmanda İskenderunspor ile 2-2 berabere kaldıklarını hatırlatan Sarı-Siyahlı ekibin Başkan Yardımcısı Bora Dağlıoğlu, “En önemli maç en yakın maçtır. Takım olarak öncelikle Altınordu maçını düşünüyoruz. Taraftarlarımızın desteği ile Altınordu maçını kazanacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.
Başkan Menderes Kutlu, Yönetim Kurulu Üyeleri, teknik kadro, futbolcular ve taraftarları ile şampiyonluk için tek yumruk olduklarını dile getiren Başkan Yardımcısı Bora Dağlıoğlu, “Bizim için önemli olan lig sonunda gülmektir. Takım olarak bunu da başaracağımıza canı gönülden inanıyoruz” şeklinde konuştu.



Ali İhsan Kaçmaz, “kazanarak ligdeki iddiamızı sürdürmek istiyoruz”
Bora Dağlıoğlu, “Karacabey maçına kenetlendik”
Nuri Dara, “Sahipsiz Adana”
Adana 01 Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Açıklaması
Adana 01 Futbol Kulübü, 1 Puanla Yetindi
Okan Gökulu, “Tribünlerin tıklım tıklım dolmasını bekliyoruz”
Ayhan Deniz, “Hedefimiz Batman Petrol Maçı”