Anadolu Gazeteciler ve Spor Yazarları Derneği Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Şube Başkanı Mustafa Boz, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayarak, bir mesaj yayımladı.
AGSD Adana Şube Başkanı Boz, “Dünyadaki en onurlu mesleklerin biri de öğretmenliktir. Emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli, saygın bir meslektir. Yurdun dört bir yanına dağılmış eğitim neferleri olan öğretmenlerimizin aydınlık yüzleri, yetiştirdikleri binlerce çocuğun ruhuna ışık saçmaktadır. Çocuklarımızın ve gençlerimizin vatanına ve ülkesine bağlı yetiştirilmesinde, büyük payı olan tüm eğitimcilerimize teşekkür ediyorum.
Başta; Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere eğitim şehitlerimizi, ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmetle anıyor, kutsal mesleğin onurlu temsilcileri olan öğretmenlerimize sağlık, mutluluk ve başarı diliyor, sevgi ve saygıyla selamlıyorum.



Çukurova Üniversitesi Futbol Takımı Ünilig Eleme Grup Müsabakalarında Şampiyon Oldu
TSYD’den Yalınız’a ziyaret
Gümüşdamla unutulmadı
Karate Şampiyonası’nda dereceye giren tüm sporcuları ve emeği geçenleri tebrik ederiz
Özel sporcularımız Anıtkabir’i ziyaret etti
Ege Bağatur, vefatının 35.yılındakabri başında anıldı
Sarıçam’da Derbi Coşkusu Ferdi Tayfur Sanat Merkezi Ve Müzesinde Yaşandı