Spor01

Murat Sancak’tan “İstifa” Açıklaması

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Murat Sancak’tan “İstifa” Açıklaması
24 Eylül 2024 - 12:24
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada “Bizde istifa müessesesi kapanmıştır” dedi.

Takımın içinde bulunduğu kötü gidişattan memnun olmayan taraftar ve taraftar grupları ile sosyal medya üzerinden polemik yaşamaya devam eden Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, X hesabı üzerinden istifa ile ilgili bir kez daha açıklama yaptı. Durumun düzeleceğine yönelik olumlu sinyaller veren ve taraftarları sabretmeye davet eden Başkan Sancak, “2025 Mayıs ayında” görüşeceğiz diyerek işleri yoluna koyacağının sözünü verdi.

“BU TAKIM LİGDE KALACAK”

Başkan Sancak açıklamasında şunları söyledi: 

“Kerbela’da korkuyu bırakan dedem olur, öz dedem ama torunuma ihanet eden Kerbela’dan bahsedemez, ayrıca ben kimseyi tehdit etmem. Bu yazdıklarını yüzüme karşı söyleyeceksin dedim çünkü bugün bunları yapan, yarın takım ligde kalınca ve sonraki yılda hedefler peşinde koşunca bunları yüzüme söyleyecek yüzü olmayacak. Bu tweet burada kalsın, hep beraber 2025 Mayıs sonu göreceğiz. Ayrıca tekrar söylüyorum istifa demekle istifa olmaz, bizde istifa müessesi kapanmıştır ama Adana Demirspor için elini taşın altına koyacak birileri varsa kendine ve cebine güvenen hay hay buyursun gelsin anlatsın. Söz veriyorum inanırsam Adana Demirspor için yönetimi veririm yönetsin, hiç problem değil, aslolan Adana Demirspor’dur, nokta.”

50CAK

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.