Spor01

Ceyhan Doğanspor Tribünleri Coşturdu

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Ceyhan Doğanspor Tribünleri Coşturdu
24 Eylül 2024 - 12:05
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Ceyhan Doğanspor, 1. Amatör Küme Ligi’nde sezona müthiş bir başlangıç yaparak kendi sahasında Gazipaşaspor’u 4-3’lük skorla mağlup etti.

Ceyhan Sentetik Sahası’nda oynanan bu heyecan dolu karşılaşmada, Doğanspor taraftarları takımını yalnız bırakmadı ve tribünleri coşkuyla doldurdu. Maç, iki takım arasında büyük bir mücadeleye sahne oldu.

Ceyhan Doğanspor Başkanı Ayhan Apak, maçın ardından yaptığı açıklamada takımın gösterdiği performanstan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Nerede kalmıştık? Futbolu ve maçları özlemiştik. İlk maçta iyi bir oyun sergiledik. İyi organize olduk, takım disiplini içerisinde hareket ettik. 2-1 geriye düşmemize rağmen oyundan kopmadık ve mücadeleye devam ettik. Sonuç itibarıyla sahadan galip ayrıldık ve bu galibiyet bizim için önemli bir moral oldu,” dedi.

Başkan Apak, sözlerine devam ederek teknik ekibi ve futbolcuları tebrik etti: “Takımımızın teknik heyeti ve oyuncuları gerçekten büyük bir özveriyle mücadele etti. Maçın başından sonuna kadar oyun disiplininden kopmadan sahada ne yapmaları gerektiğini biliyorlardı. Bu galibiyetin arkasında sıkı bir çalışmanın ve takım ruhunun olduğunu söyleyebilirim. Önümüzdeki maçlarda da aynı azimle oynayarak şampiyonluk hedefimize emin adımlarla ilerleyeceğiz. Sporcularımıza ve teknik heyetimize olan güvenim tamdır.”

CEMRE BAYRAK
REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.